Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bölümüyle izleyicisiyle tekrar buluştu. Polat Alemdar'ın sert çıkışları dikkat çekti.

Uzun süredir para krizi nedeniyle ekranlarda yer alamayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, dün akşam seyircisi ile yeniden Show TV ekranlarında buluştu.

Dizinin yeni bölümünün en dikkat çeken sahnesi Polat Alemdar ile İskender Büyük'ün karşı karşıya geldiği sahneydi.

"Devletin başı çağırıyorsa, gitmezsen olmaz" diyerek iki adamıyla yola çıkan Polat Alemdar, denize kenarındaki ihtişamlı bir binada ağırlandı. Polat Alemdar'ı karşılayan emir subayı olunca bu makam Cumhurbaşkanı gibi algılandı.


Polat Alemdar'ı bu ziyarette bekleyen sürpriz ise hasmı İskender Büyük idi. Kurtlar Vadisi'nin senaristleri Alemdar ile Büyük'ü aynı karede hem de devletin başının karşısında buluşturdu. Devletin başı, Alemdar ve Büyük arasındaki çatışmadan devletin yıprandığını belirtti ve "Bunun son bulmasını istiyorum" dedi.

Polat Alemdar, elini bile sıkmadığı İskender Büyük'ü o odada öldürmeyi bile düşündü. Ancak kendine hakim oldu. "Ben burada ilk defa İskender Büyük'ün devlete hizmet ettiğini duyuyorum" diyen Polat Alemdar, devletin başına karşı gelmekten ise hiç çekinmedi.


Devletin başının verdiği mesaj günümüze de ışık tutuyordu:

"Zaman zaman yapılan hatalar olabilir. Bunlara şimdilik sünger çekmek zorundayız. Devletimizin içinde bulunduğu şartlar, konjonktür bunu emrediyor. Bölgede güçlü olabilmemiz için devletin kurumlarının ya da devlet için çalışanların birbirleriyle kavga etmemesi lazım. Bunun için barışmak durumundasınız."

İskender Büyük, "Arkadaşla uzlaşmak için benim bazı şartlarım var" dedi ama Polat Alemdar daha delikanlı çıktı! "Benim hiçbir şartım yok" diyen Alemdar, ayağa kalktı ve devletin başının karşısında İskender Büyük'e şu sözlerle posta koydu:

"Bu adam benim hasmımdır. Devlete ihanet içindedir. Bu makam, bu oda haricinde nerede karşıma çıkarsa çıksın, gereğini yaparım."

Devletin başının verdiği cevap ise manidardı:

"Polat Alemdar bunu cevabın olarak kabul etmiyorum. Bu hususu düşünmeni ve olumlu cevabını bilare iletmeni istiyorum."

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü bu ilginç buluşmaya sahne oldu. Polat Alemdar, devletin başının karşısında bile delikanlılığını sergileyip, hem devletin başına hem de İskender Büyük'e posta koydu.

Polat Alemdar, bununla da kalmadı konuşmanın ortasında devletin başının şaşkın bakışları arasında odadan çıkıp gitti.




edit post

0 Reply to "Polat Alemdar, devletin başına bile kafa tuttu!"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009