Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

32,Gün proğramına katılan Kurtlar Vadisi ekibi M.Ali Brand ve Rıdvan Akar'ın sorularını tanıtladı.

M.Ali Brand: Kurtlar Vadisi seneryosunun Devlet tarafından hazırlandığı iddiaları var.

K.Vadisi : Devletin bir işi kalmadı ve 150 bölümlük seneryo hazırladı öyle mi ? Bu komik bir iddia ve emek veren arkadaşlara saygısızlıktır.Rıdvan Akar K.Vadisi ekibine şu soruyu yöneltir; " Seneryonuzda Büyük İskender gerçeği var bu nereden çıktı.

K.Vadisi ; Soğuk savaşın sürdüğü dönemde maalesef İskender karekterine benzer unsurlar vardı ve bizde bundan esinlenerek böyle bir karekteri diziye koyduk.

Rıdvan Akar: Sizin seneryonuza yakın başka bir seneryonun işlendiği Tek Türkiye proğramı var.Medyada orada kullanılan dizilerin Emniyetten kiralandığı yer aldı. Sizin dizinizde kullanılan silahlar nedir;

Necati Şaşmaz; Efendim dizide kullandığımız silahlar özel bir şirket tarafından karşılanmakta ve hepsi kuru sıkıdır.Sadece benim kullandığım Polat olrk silag gerçeğe yakın olarak özel yapılan silahtır.

Rıdvan Akar; Polat Alemdar gücünü milleten alarak bazı yasa dışı faaliyetlere başvuruyor ?

Necati Şaşmaz; Şimdi Polat milletten güç almasının yanında devletin resmi, bir biriminin elemanıdır.

Rıdvan Akar; Bu kurum MİT mi ?

Necati Şaşmaz; Bu MİT değil, biz bir kurumla bağdaşmaması için KGT ismini verdik.

Üzeyir Garih Cinayeti

2001 yılında Üzeyir Garih bir mezarlıkta bıçaklanarak öldürüldü. 2006 yılında dizide Bir iş adamı (Baron) davaya ihanetten bıçaklanarak öldürüldü. Bu diziyi izleyerek mi ifadesini değiştirdi ?

Necati Şaşmaz; Dizi o kadar gerçekçi olmaya başlamış ki burada senaristleri tebrik etmek lazım. Aslında bazen bende senarist arkadaşlara bu rol aslında şu kişi mi diye. Ama tabiki bunlar seneryo.

Rıdvan Akar; Ergenekon ile cidden şuanda bir bağlantınız mı var ?

Senarist : Eğer dizide Polat diye bir baş kahramanınız varsa, o zaman karşısına ciddi bir düşman koymak zorundasınız.Büyük İskender'e bir hastalık eklersiniz mesela Şeker hastası bu hastalığı nedeniyle sürpriz kararlar alır.

Ergenekon davası elbet bir gün sonuçlanacak eğer biz kendimizi Ergenekon ile bağdaştırısak sonra ne yaparız ?

M.Ali Birand: Kürt ayrımcılık sorunları işlerken ne düşüüyorsunuz ?

Necati Şaşmaz; Dizide birlik görüntüsü verilmekte. Memati Karadenizli iken Abdülhey Kürt kökenli arkadaşımız.

Rıdvan Akar; Polat Alemdar'ın yaşadığı ülkede sade vatandaş olarak yaşamak istermiydiniz ?

Necati Şaşmaz; Keşke devletin Polat'a ihtiyacı olmasa.

Rıdvan Akar; Kurtlar Vadisi finalinde bir mahkeme sahnesi vardı hatırlarsınız ! Orada Polat kafasına göre kesti ve işkence yaptı ama sonra beraat etti. 15-18 yaşında gençlerde devlete sahip çıktıklarını düşünerek eyleme kalkarsa ne olur ?

Necati Şaşmaz; Polat dizide Aslan Akbey isminde bir üst makamdan emir alıyor ve devletin emrini yerine getiriyordu. Ama Aslan Akbey öldürüldükten sonra aslında devletin değil şahsi çıkarların içinde kullanıldığını gördü. Gençlerimize orada "Siz bir eyleme girmeden önce mutlaka araştırın mesajı verdik.

Bahadır Özdener; Bakınız dizide biz neyi göz önüne alıyoruz. Seneryo'da gerekirse gerçeklilik kaleme alınır. Ben 90 yılında gençliğimde darbe yapanların sorgulanmadığını gördüm. Darbe yapılmış ama nice devlet adamları merdivenden yuvarlanarak atıldılar. Bunlar yanlış.

Rıdvan Akar; Siz Ergenekon diye bir örgüte inanıyor musunuz vijdani olarak ?

Cüneyt Ayşan (Senarist): Bi,r şeyler var ama ne olduğunu bilemiyorum.

M.A.Birand: Necati bey sizce Ergenekon var mı?

N.Şaşmaz : İnanın bir şey diyemiyorum. Dava sonuçlandığında göreceğiz.

Rıdvan Akar; Necati bey size senaristler espirili bir bölüm hazırlasalar ne yaparsınız ?

N.Şaşmaz: Ben arkadaşlardan rica ediyorum beni espirili göstermeyi,n ki sokakta dolaşırken insanlarla konuştuğumda espirili yönümü görünce şaşırsınlar istiyorum.Hani rahatlasınlar.

Proğramın sonunda M.A.Birand espirili bir şekilde Senaristlere "Yeni bir dalga var mı ?" sorusunu sordu ve bu soru konuklar arasında gülerek cevaplandı...



edit post

0 Reply to "Ergenekon soruşturması ile Kurtlar Vadisi ekibinin bağlantılandırılmasına Senerist ve ekibinden açıklamalar"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009