Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

Hayranlarının Kurtlar Vadisi Pusu özlemi nihayet bitti. Dizi uzun bir aradan sonra da olsa izleyicileriyle buluştu. Pana Film ile reyting bazlı anlaşma yapan Show TV, taraflar arası yaşanan kriz öncesi Pana Filme bölüm başına 800 bin lira civarında para ödüyordu.Ekonomik kriz televizyonları etkileyince Show TV, Pana Film'den yüzde 30 civarında bir indirim yaptı. Bu anlaşmadan sonra malum tarafların arası açıldı. Pnan Film Show TV'ye bir ihtarname gönderip alacaklarının tamamının ödenmemesi halinde Kurtlar Vadisi Pusu'yu çekmeyeceğini bildirdi.

Bu süreçte Pana Film, kendine yeni bir kanal aradı, ama bulamadı. Taraflar sonunda dizinin yine Show TV dedevam etmesi için masaya oturdu ve yayıncı kuruluş , Pana Filmden yeni bir indirim istedi. Taraflar yüzde 10'luk bir indirimden sonra anlaştı ve kurtlar Vadisi Pusu'nun önündeki engel kalktı.

Ancak öğrendiğim kadarıyla söz konusu indirim geçici bir süre için geçerli. Kurtlar Vadisi Pusu, Mart ayı boyunca indirimli olacak, Nisan ayından itibaren Show TV reklam gelirindeki artışa parerel olarak dizinin fiyatıda yükselecek.



edit post

0 Reply to "kurtlar vadisi pusu'nun fiyat indirimi geçici çıktı"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009