Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

Kurtlar Vadisi Pusu, 3 aylık aradan sonra ekranlara döndü. Hayranlarıyla buluşan dizinin senaryosu ise oldukçe ses getirecek türden. Özellikle Polat Alemdar'ın "Köşk"e çıktığı sahneKurtlar Vadisi Pusu'daki 5-6 ay önce ekranlara gelen senaryoların Ergenekon Operasyonu ile gerçeğe döndüğü iddiaları kulaktan kulağa yayılırken, dizinin yeni bölümü çok tartışılacak bir sahne ile ekrana geldi.

Her şey ofisinde büyük bir titizlikle takım elbise ve gömleğini seçen Polat Alemdar'ın "Köşk"e çıkacağını söylemesiyle başladı.

Adeta Çankaya Köşkü'nü ardıran bir mekana gelen Polat, "devletin başı"nı ziyarete geldiğinde kendisini emir subayı karşıladı.

Polat Alemdar içeri girdiğinde ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü andıran "devletin başı" içeri çağırdığı sürpriz bir isimle izleyicileri şaşkına çevirdi.

Daha bir kaç dakika önce Polat Alemdar'a devlete hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Cumhurbaşkanı, içeriye giren İskender Büyük'ü ayakta karşılayarak, tokalaştı.

Ve ardından Polat'a dönerek, "devlette küslük olmaz" sözleriyle barışmalarını istedi.

Dizi hayranlarının Ergenekon Operasyonu'nda gözaltına alınan Veli Küçük ile özdeşleştirdiği İskender Büyük'ün Polat'a uzattığı el havada kaldı.

İşte bu sahne ile Ergenekon Operasyonu'nu gözleri önüne getiren izleyiciler, gündeme dair yorumlarını peş peşe patlatmaya başladı.

Eminiz ki Cumhurbaşkanı Gül'e benzerliğiyle dikkat çeken karakterin senaryoda sergilediği tavır ve İskerder Büyük'ün dizideki imajına rağmen söylediği "Devlete çok önemli hizmet ettiğ" sözleri büyük tartışma yaratacak.



edit post

0 Reply to "Cumhurbaşkanı Gül, Kurtlar Vadisi'ndeki sahneye çok kızacak"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009