Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

One minute Çetin
'Hangi kanalda yayınlanacak?', 'Devam edecek mi?' tartışmalarının ardından eski kanalı, eski günü ve eski yayın saatinde yoluna devam eden dizinin yeni bölümünde daha çok 'gönül işleri' vardı. Öyle ki bu, dizinin yeni bölümünde de dillendirildi: 'Derin gönül işleri derin devlet işlerine benzemez!' Dizide Polat'ın adamlarından Abdülhey'in Memati ile arasının bozulmasına yol açan 'sevdası' üzerine Erhan'ın Abdülhey'e söylediği sözler bunlar...Dizinin 'esas oğlanı' Polat da yeni bir aşka yelken açıyor. Annesinin aralarını yapmak için büyük çaba gösterdiği ana okul öğretmeni Ebru'yla Polat Alemdar sonunda baş başa yemek yiyorlar. Polat'a eski sevgililerini soran ve çapkın olduğunu söyleyen 'Ebru' Polat'tan cevabını alıyor: Bir erkek niye çapkınlığıyla övünsün!

Polat'ın ailesinden gelen evlilik baskılarına ise ne kadar direneceği merak konusu.

Dizinin beyaz perdeye de taşınan karakteri Muro da hayranlarını one minute esprisiyle güldürdü. Muro Çetin'e 'One minute Çetin, görevden kaçana devrimci demezler' dedi.

Muro ve arkadaşları arasındaki diyaloglarda Davos, TRT 6 ve seçimlere de bolca gönderme vardı.



edit post

0 Reply to "Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümüne 'derin gönül işleri' damgasını vurdu, en güncel espri de Muro'dan geldi"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009