Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

Muro'dan sonra şimdi sıra Büyük İskender'e geldi

Pana Film ekibi, Kurtlar Vadisi'nin karakteri Muro'ya bir film yaptı. Açıkçası hiç beğenmedim filmi. Çok umutluydum Muro'dan fakat bende büyük hayal kırıklığı yarattı. Ama iki buçuk milyona yakın da bilet sattı. Hesabı doğru yapmışlardı. Diziyi izleyen her on kişiden biri filme gitse, yapım masraflarını misliyle karşılarlar, büyük paralar kazanırlardı. Aynen de öyle oldu.

Pana Film'ciler, şimdi başka bir film için kolları sıvıyorlar. Aynı ekip, önümüzdeki aylarda Büyük İskender'in filmini yapmaya hazırlanıyorlar. Derin devletin en derin dehlizlerinde gezinen, kökü dışarıda mı, içeride mi bir türlü öğrenilemeyen, her taşın altından çıkan Büyük İskender'in. Polat'a ve adamlarına kafa tutabilen, eylemleriyle ülkenin gündemini belirleyen bir adam Büyük İskender.

Musa Uzunlar da başlarda biraz yadırgansa da rolünün hakkını veriyor. Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda biraz da Polat'la köşe kapmaca oynayan Büyük İskender'in varlığıyla çok seyrediliyor. İskender Büyük hayranları, Muro'yla, hatta Polat'la mukayese ediliyor.

Pana Film'den gelen dedikodular, önümüzdeki ay çekimlerine başlanacak yeni filmin bütün dünyada örgütlenen Gladio'yu anlatacağı yönünde. Zaten İskender Büyük de Gladio'nun Türkiye ayağı olarak tarif edilmiyor mu dizide? Bakalım bu defa gerçekten kaliteli, Soğuk Savaş yıllarının dünyasını ve devletler arası çatışmaları anlatan bir film mi yapacaklar? Yoksa Muro'da olduğu gibi, seyirciyi sığ esprilerle, bilindik mafya numaralarıyla mı avutacaklar? Bekleyip göreceğiz.

Kenar mahalle çocuğu başardı BİZ NEDEN BAŞARAMADIK?


OSCAR'A teğet geçtik. Dünyanın verdiği mesajı anlayamadık. Kendi kendisiyle dalga geçen, eğlendiren, şok eden, içten, kendimizden, bize benzeyen bir film çıkaramadık. Dünyanın en çok televizyon izleyen milletiyiz. Dizi sektörü, başlı başına dev bir sanayi haline gelmiş durumda.

Onlarca 1 milyon barajını aşan film ürettik. İki İvedik'e, bir yılda 8 buçuk milyondan fazla bilet kestik. Ama Oscar'a uzanamadık. Slumdog Millionaire'in, 'Kenar Mahalle İti'nin yaptığını yapamadık. Oysa bütün otoriteler aynı şeyi dillendiriyordu. Oscar, son yıllarda gözünü Doğu'ya dikmiş deniliyordu. Bollyvvood'un yaptığını yapamadık. Meseleyi doğru okuyamadık. Bakın, Eurovision'da şimdi sonunda doğrusunu yapıyoruz. Yarışmaya, Hadise'li, Düm Tek Tek'li, bu toprakların ritmini taşıyan bir şarkıyla katılıyoruz. Slumdog Miliionaire'e imza atan İngiliz yönetmen Danny Böyle kontenjanını, biz de Belçikalı Hadise ile kapatıyoruz. Kendimize benzeyen bir ürünle yarışıyoruz. Hadise bunun karşılığını eminim çok başarılı bir derece alarak görecektir. Dilerim bir gün Yeşilçam da Bollyvvood'la, Hollyvvood'la yarışacak, dev ödüllere göz koyacak güce erişecektir.

Gece Gündüz başka kanalda olsa bitmezdi

KESİN bitmezdi. Hele de Settar Tanrı-öven gibi dev bir oyuncuyla, akıcı senaryosu ve genç kızları kendisine hayran bırakan komiser Aslan tiplemesin-deki Sarp Levendoğlu'nun katkısıyla asla bitmezdi. Gece Gündüz, Kanal D'nin yoğun dizi trafiğine kurban gitti. Biraz da aynı kanalda Arka Sokaklar gibi bir başka polisiye yapım olması yüzünden bitirildi. Kendisine doğru yayın günü bulmadı. Pazar gecesinin ilerleyen saatlerine, pek dizi izlenmeyen bir zaman dilimine bırakıldı. Hata yapıldı. Ama dedim ya, güzel-kaliteli bir işti. Shovv'da, atv'de, Star'da olsa kimsenin aklına bitirmek gelmezdi. Ben diyeyim iki, siz deyin üç sezon daha giderdi. Kanallar arası dizi transferlerine çoktan alıştığımız şu günlerde, bir televizyon kanalı yönetiyor olsaydım, Gece Gündüz ekibiyle oturup yeni bölümler için anlaşma yapardım. Dizinin seyircilerinden şikayet dolu mektuplar alıyorum. Hele de final bölümünü asla bu kadar ortada bırakmaz, en azından doğru düzgün bir final yapıp işi noktalardım. Haksız mıyım?



edit post

0 Reply to "Büyük Iskenderin Filmi çıkıyor..."

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009