Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

"Ergenekon" davasının 40'ıncı duruşması Silivri Cezaevi'ndeki duruşma salonunda yapılıyor. Sorgu sırası kendisinden olan tutuklu sanıklardan Serhan Bolluk, savunmasının hazır olmadığını belirterek daha sonra ifade vereceğini belirtti. Bunun üzerine sıradaki sanık İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, kürsüye çağrıldı.
PERİNÇEK'TEN ÖZLÜ SÖZLER
Perinçek'in ilk sözü intihar eden emekli albay Abdülkerim Kırcı'ya ilişkin beyanlarıyla başladı. Perinçek, "Kahramanları intihar eden ordu savaşma yeteneğini kaybeder." oldu. Hatırlanacağı gibi çok sevilen dizilerden biri olan hatta Ergenekon'u önceden bildiği söylenen "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin kahramanı Polat Alemdar da buna benzer sözler eder. En bilindik sözü ise "Sonunu düşünen kahraman olamaz"dır...
TÜRK YARGISI ABD'NİN İNFAZ MEMURU OLDU
Perinçek sözlerine şöyle devam etti:
"Kahramanları intihar eden ülkenin yargısı başka büyük devletin infaz memuruna dönüşür. Türk yargısı ABD'nin infaz memuruna dönüşmektedir. Bir kahramana yaşamayı zindan etmişiz, Türk milleti kahramanlarını ölüme zorluyor. Zor dönemler kahramanlar ile geçilir. Şimdi kahramanları köpeklere boğduruyorlar" dedi.

Bu sürece sessiz kalınarak katkıda bulunulduğunu ileri süren Perinçek, Abdülkerim Kırcı'nın değil bir devletin intihar ettiğini söyledi.
TSK FUTBOL TOPUNA DÖNDÜ
Abdullah Öcalan'a dokunanın yandığını iddia eden Perinçek, "Apo'yu yakalayan Levent Göktaş albayı içeri tıkacaksınız. Sonra kapalı kapılar arkasında görüşeceksiniz. Apo'ya dokunan yanıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri hergün futbol topu gibi tekmeleniyor" diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN EN TEMİZ İNSANLARINA DAVA
Tuncay Güney'in ve Danıştay saldırısına ilişkin davada ceza alan Osman Yıldırım'ın beyanlarının ciddiye alınmasının savcıların kendi samimiyet ölçülerini ortaya koyduğunu ifade eden Perinçek, bu davanın Türkiye'nin en temiz insanlarına açıldığını söyledi.

NATO'DAN ÇIKALIM
Gladyo temizlenmek isteniyorsa, NATO'dan çıkılması gerektiğini belirten Perinçek, "NATO'dan çıkalım Uğur Mumcu'lar katledilmez, Madımaklar yakılmaz, PKK'nin kökü kazınır. NATO'dan çıkalım Irak halkına en büyük katkıdır" diye konuştu.



edit post

0 Reply to "Perinçek sanki Polat Alemdar'dan alıntı yapıyor."

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009