Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

'Tek Türkiye', Vadi'nin yokluğunda birinci sıraya yerleşti. Dizinin oyuncuları, neden bu kadar çok izlendiklerini anlattılar.




Samanyolu TV'de reyting rekorları kıran 'Tek Türkiye' dizisinin oyuncuları, HaberTurk'te Saba Tümer'in programina konuk oldular.
Önceki sezon Kurtlar Vadisi Pusu ile aynı kuşakta yayınlanan dizi, Vadi'den sonra 2. sıraya oturmaktaydı. Geçen hafta, Kurtlar Vadisi Pusu'nun ekranda olmamasının da verdiği avantajla günün en çok izlenenleri arasında birinci sıraya oturan dizinin oyuncularından Ozan Çobanoğlu, "Biz açıkçası bu kadar başarıyı bekliyorduk ama olur mu olmaz mı endişemiz vardı. Tıp Fakültesi'nde okuyan arkadaşlarım arıyorlar beni, 'Biz Güneydoğu'ya gitmek istiyoruz. Diziyi seyrettik, bize Güneydoğu'yu hatırlattınız' diyorlar. Biz hatırlatıyoruz, orası da ülkemizin bir yeri ve buralara da gitmelisiniz" açıklamasını yaptı.
BİZE DEĞER VERMEYENLERDEN DAHA ÇOK EMEK VERİYORUZ
Konservatuar mezunu ve 12 yıldır devlet tiyatrosu oyuncusu olan Ozan Çobanoğlu, "Bizler profesyonel oyuncularıyız. Bize değer vermeyen ya da bizi ciddiye almayan oyuncular kadar bu işe emek vermiş insanlarız aslında. Benim için önce proje, sonra rol, sonra diğerleri gelir. Ben bu projeyi gördüğümde, insanların kendilerine örnek çıkaracaklarını düşündüm. Kimisi doktor öğretmen, kimisi doktor, kimisi hemşire yani aydın olmak isteyecekler. Ben bunu yapacağım diye düşündüm" şeklinde konuştu.
DİZİ SAYESİNDE GÜNEYDOĞU'YA GİTMEK İSTEDİLER
Sabri Özmener ise dizinin başarısı için "Biz işe başlarken bizimle 2 yıllık bir anlaşma yapıldı. Reyting alalım almayalım, ilk 100'e girelim girmeyelim, hiç önemli değildi. Bizim amacımız toplumsal bir mesaj verebilmekti. Geçen yıl 6-7 doktor, Ozan'a gelip, 'Bizi Güneydoğu'ya gönderiyorsun. Senin yüzünden oraya gidiyoruz' dediler. Bunun ödenecek bir bedeli yok işte" şeklinde konuştu.
Diyarbakır'da uzun süre araştırdıktan ve çalıştıktan sonra senaryonun oluşturulduğuna dikkat çeken Sabri Özmener, dizideki konuların da hayatın içindeki gerçeklerin çok yakından takip edilerek yazıldığını belirtti. Özmener, "Son bölümde 250 figüran kullanıldı. 'Çok düşük bütçeli, no name isimler' falan derler ya. Hiç öyle bir şey yok. Siz düşünebiliyor musunuz 90 dakikalık bir dizi, her hafta bir sinema filmi yapılıyor. Bütün ekip arkadaşlarımız inanılmaz bir tempoyla çalışıyor" açıklamasını yaptı.
'BİZ NİYE DURUYORUZ?' DİYORLAR
Özlem Akınözü ise 'Tek Türkiye'nin, Güneydoğu'daki insanların bir çok yokluklarına değindiğine vurgu yaparak, "Dizinin içeriğinde, öğretmensizlikten, doktorsuzluktan, hemşiresizlikten, eğitimsizlikten yakınmalar var. Oraya gitmeyen pek çok hizmetler var ne yazık ki. Dolayısıyla oradaki idealist bir doktor karakteri görülünce, 'biz niye duruyoruz' diyen insanlar oldu" şeklinde konuştu.
Akınözü, kendilerinin Güneydoğu'da sadece bir dizi çekmediklerini bir misyon üstlendiklerini ve bir görevi de yerine getirdiklerini sözlerine ekledi.



edit post

0 Reply to "Kurtlar Vadisi'yle yarışan dizi"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009