Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri


Kurtlar Vadisi'nde Polat'ı canlandıran Necati Şaşmaz'ın sesine hayat veren Umut Dabak, şimdilerde reyting rekortmeni başka bir dizi kahramanını da seslendiriyor.

Adanalı’da Oktay Kaynarca ve Selin Demiratar'la başrolleri paylaşan Mehmet Akif Alakurt, dizide canlandırdığı Maraz Ali karakteriyle büyük beğeni topluyor. Alakurt’un, "Hacı" ve "Sıla" adlı dizilerinde canlandırdığı karakterleri de Dabak seslendirmişti. Dabak, yaptığı işi çok sevdiğini belirterek, "Ben sesimle karakterlere hayat veriyorum. Oyuncunun popülerliği en çok sesine bağlıdır. Aktörün sesinin de etkileyici olması gerekir. Seslendirme sanatçıları bunu tamamlıyor" dedi.

Umut Dabak, üniversitenin tiyatro bölümünden mezun. Haldun Dormen Tiyatrosu'nda da bir süre oyunculuk yapan Dabak, Aşk Oyunu’nda Keremcem'i, Gümüş'te Kıvanç Tatlıtuğ'u seslendirdi.



edit post

0 Reply to "İşte Polat'ın dizilerdeki ses ikizi"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009