Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

Mustafa Üstündağ, hikayelerin bu topraklarda doğduğunu ancak bunları yabancıların daha iyi işlediğini söyledi.







Cine 5 ekranlarında yayınlanan KemalHamamcıoğlu'nun sunduğu CineCity progr***** Muro karakteri ile ünlenen Mustafa Üstündağ, konuk oldu.
Oscar hayali olup olmadığı sorusunu yanıtlayan Üstündağ, Oscar'da bulunmanın güzel bir şey olduğunu belirtti.
Üstündağ, "Ne olur, zaman neyi gösterir bilemeyiz ki... İnşallah ülkemiz de açılır uluslararası platformlara. Avrupa'da çok iyi işler yapabiliyoruz. Yani ödüllerle dönebiliyor Türk sineması, ama Oscar belki bir elli sene sonra o filmleri yapabildiğimiz zaman... Bütçelerle çok alakalı. Onlarda sektör, bizde tam anlamıyla bir sektör değil" diye konuştu.
Türkiye'de sinemanın özveri ile yapıldığı anlatan Mustafa Üstündağ, dünya çapında çok kaliteli oyuncuların ve yönetmenlerin bulunduğuna dikkati çekti.

"Hikayelerin bütün özü bu topraklardan doğuyor. Medeniyetler beşiği bir toprak. Bizim hikayelerimizi onlar işliyorlar zaten"

diye konuşan Mustafa Üstündağ, Hollywood sinemasının iyi bir kurmaca olduğunu ve yüksek bütçelerle bu işi çok iyi yaptıklarını ifade etti.
Amerika'da 250-300 milyon dolarlık bütçelerle film çekildiğini hatırlatan başarılı oyuncu, Muro filmini ise 3 milyon dolara çektiklerini anlattı.



edit post

0 Reply to "Hikayelerimizi yabancılar daha iyi işliyor"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009