Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri


TRT Genel Müdür İbrahim Şahin, baktı ki ‘Kurtlar Vadisi’ ni alıp yayınlayamıyor, bari Tuncay Güney Vadisi’ni yayınlayalım dedi... ve rating rekorlarını alt üst etti! ‘Kurtlar Vadisi’ne bir küsur milyon dolar vermek varken Tuncay’a 15 bin dolar vermek ve de ratinglerin doruğuna bağdaş kurmak akıllıca bir iş, rating kavgasıysa tek kaygın!

Yok habercilik yapmaksa sorun, o zaman Tuncay Güney’le olmaz bu iş!

Tuncay Güney, Zagor ya da beşinci sınıf bir Arsen Lupen! Her taşın altından çıkıyor!

MOSSAD diyorsunuz... hooop altından Tuncay çıkıyor.

JİTEM diyorsunuz... gene altında Tuncay var...

BARZANİ ya da TALABANİ dediniz mi... gene Tuncay...

FETULLAH GÜLEN... ve de Tuncay...

VELİ KÜÇÜK... illa da Tuncay...

Kanada’dan iltica isteminde bulununcaya değin eşcinsel ya da Yahudi’yim diye dolanmıyor ortalıkta. Tam tersi dindar bir Müslüman ve de has erkek!

En ilginç savlardan biriyse,Tuncay Güney’in Tuncay Bubay adıyla Mısır’da süre gelen bir casusluk davasında gıyaben yargılandığı! Davada MOSSAD ajanı olduğu gerekcesiyle 15 yıl ağır hapsi isteniyormuş. Kaynaklarsa El Cezire, Daily News Egypt...

Bu karman çorman bir dava ama ilginç yanı, iddianamesinde Mısır Başsavcı’sı Hişam Bedevi, Mısır yurttaşı El Attar’ın, İsrail hesabına casusluk yaptığını, MOSSAD’ın bu El Attar’ı Kanada’ya götürüp bir bankada işe soktuğunu ve Mısırlı olup da Kanada’da yaşayan kişilerin hesaplarını denetlettirdiğini söylüyor. El Attar’da kendisini ajan yapan, iki Türk asıllı MOSSAD ajanından söz ediyor. Bunlardan birinin adı Kemal Kosba diğeriyse Tuncay Bubay!

Kimi haber kaynaklarına göre, bu Tuncay Bubay, Tuncay Güney’den başkası değil! Aynı zamanda Daniel Levi adını da kullanmış, casusluk girişimleri sırasında...

Bakınız, casusluk yapabilmek için kişide mutlaka bazı ruhsal bozuklukları olacak; kural bu! Yoksa, ruhsal dengesi yerinde, aklı başında bir adam casusluk gibi pis bir mesleğe niye bulaşsın?

Yalnız Tuncay Güney biraz farklı! Deli değil bi kere. Kime neyi, nasıl, ne zaman söyleyeceğini iyi biliyor. Mehmet Ali Birand’tan tutun da kimlere kadar bu adamla söyleşi yaptı gazetelerde, televizyonlarda! O zaman kimse bu adamı yerden yere vurmadı. Ne zaman TRT yaptı, vur kır başladı. Ama TRT’nin yaptığı iş amacını çok ama çok aştı. Böyle bir admı ekrana çıkartıp Deniz Baykal için ağıza alınamayacak şeyler söyleyeceksin ve yayını o anda kesmeyeceksin! Olmaz! Baykal’ı siyasi platformda eleştirebilirsiniz ama ‘ajandı... haindi’ falan gibi sözlerle suçlamak, sadece çirkin değil ahlaksızlığın da dik alası! Ve bunları Tuncay Güney bilinçli bir biçimde, ülke daha da bölünsün ve karışsın diye yapıyor! Zaten bu yüzden de Cumhurbaşkan’ı eleştiriyor yayını! Genelkurmay Başkanlığı da!

Yayıncılık açısından da hatalar var elbette! Herşeyden önce, böyle ağzının dümeni olmayan biriyle kalkıp canlı yayın yapılmaz.

Söyleşini çekersin sonra oturursun montaja. Deli saçması laflarını ayıklarsın! O zaman da Cumhurbaşkanı’ndan, Genelkurmay Başkanı’na değin herkesten böylesi ağır eleştiriler almazsın!

Sonra ‘Sayın Baykal’a cevap hakkı verdik, kabul etmedi!’ mazeret olabilir mi? Deniz Baykal, bu hakkını kullandığı an, Tuncay Güney’in muhattabı durumuna düşer! Ve de milletin kafasında ‘Acaba’ gibi son derece yanlış bir soru oluşur!

Tuncay Güney’le artık ilgilenmemek en doğrusudur. Bırakın Kanada’da ne halt ediyorsa etsin. Savcı Öz zaten yeterince bilgi ve belgeye sahip, o bunların aracılığıyla bir sonuca ulaşacaktır...Tuncay’sız da!

Tam 17 Cumhuriyet Savcısı Birinci Sınıf oldu - Öz hariç!

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 17 Cumhuriyet Savcısı’nın Birinci Sınıf’a terfi etmesine karar vermiş...Tabii İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz bu listede yok!

Öz’ün terfi edip etmeyeceği baharda belli olacakmış! Önce Savcı Öz’le ilgili davalar ve gazete haberleri incelenecek sonra karar verilecekmiş!

Giovanni Falcone adındaki İtalyan savcıyı anımsayan var mıdır acaba? Sicilya mafyasını uzun uğraşlardan sonra ortaya çıkarmış, ‘Baba’ Toto Rina’nın tutuklanıp 26 yıl hapse atılmasını sağlamıştı. Başsavcılığa terfi etmesine kesin gözüyle bakılıyordu... Olmadı! Sicilya’dan uzaklaştırıldı. Sonra, tekrar döndü... bir bombalama sonucu öldürüldü! Halkın sevgilisi oldu; ancak, burnunun sokmaması gereken işlere karıştığı için çöp sepetine atıldı! Ha unutmadan Zekeriya Öz, HSBC Bankası, İngiliz Konsolosluğu ve Sinegok bombacılarıyla ilgili de idaaname hazırladı tümünün müebbet hapsini istedi.

Hani bilginiz olsun dedim... Öyle kimilerinin öne sürdüğü gibi, tünel bakışlı, radikal İslamcı falan değil... MOSSAD ya da CIA’yle de ilgisi yok kimi dergilerin yazdığı gibi! Adam savcı! İşini yapıyor... o kadar!

Ahmet Misbah Demircan ve Yeşilçam Ödülleri

İstanbul Beyoğlu Belediye Başkan’ı ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) işbirliğiyle düzenlenen ‘Yeşilçam Ödülleri’ ikinci kez sahiplerini bulmaya hazırlanıyor! Adaylar 20 Ocak gecesi, basına tanıtılacakmış...

Bu yıl, 150 bin YTL’lik birincilik ödülü için tam 47 film yarışıyor. Bu arada Turkcell de 30 bin YTL’lik ‘İlk Film’ ödülü verecekmiş.

Bu Yeşilçam Ödülleri’ni gündeme getiren, Turkcell’i ana sponsor olarak bulan, gecesini gündüzüne katan, Beyoğlu tutkunu Başkan Ahmet Misbah Demircan tabii! Bu, Ahmet kardeşimin Beyoğlu için yaptığı onca güzellikten sadece bir tanesi. Saymaya kalksam gazetenin sayfaları yetişmez... ancak yakında Beyoğlu’nu gezeceğim sokak sokak... Ahmet kardeşimle birlikte... neymiş, ne olmuş ve ne olacak gezisi düzenleyeceğiz...

Ve bunları belirli aralıklarla star’ın sayfalarında size sunacağım... Ben bir Beyoğlu sevdalısı olduğumdan sık sık gidiyorum... ya bir başıma ya da arkadaşlarımla... ama bunu sizinle de paylaşmam artık şart oldu. Çünkü güzellikler, ancak paylaşılınca, anlam kazanıyor!

İYİ LAF

Tanrı önce erkeği yarattı... sonra kadını... sonra düşündü; baktı ki olmuyor... boşanma hakimini yarattı!



edit post

0 Reply to "Kurtlar Vadisi’ni alamazsan Tuncay Güney vadisini al"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009