Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri


Kurtlar Vadisi'nin 'Testere Necmi'si Haber Turk'te Saba Tümer'in programına konuk oldu.Tarık Ünlüoğlu, Kurtlar Vadisi'ne gelen eleştirilerin kendisini rahatsız etmediğini belirtti.

Ünlüoğlu, "Yaptığımız işten çok memnunuz. Devlet Tiyatrosu'nun ciddi bir ailesi vardı orada. Çok iyi şeyler yaptık. Söylenilemeyecek, söylenmesi gereken şeyleri gördük. O zamanlar çok iyi bir şeydi. Bazı yollar açıldı. Bazı şeyler görüldü. Aydınlandı insanlar. Sektörde çok önemli bir şey yaptı. Televizyonda iyi işler yapıldığında neler olabileceğini gösterdi. O bakımdan çok enteresandır" diye konuştu.
TESTERE NECMİ'NİN DİZİDEN AYRILIŞI SIR
Dizide oynadığı karakter olan Testere Necmi'ye ölüm sahnesi çekilmediğini hatırlatan Ünlüoğlu, "Ben mesela ölüm sahnesi çekmemiştim. Bir takım şeyler olmuştu aramızda, şimdi söylenmesi gerekmeyen. O bakımdan ben ölüm sahnesi çekmedim. Hatta ben orada kaldım" dedi.

Kurtlar Vadisi'nde 35 bölüm oynayan Tarık Ünlüoğlu, Çakır karakterinin ölümünden sonra dizi fanatiklerinin verdiği tepkiyi kendi karakteri için vermediklerini söyleyerek "Benim öldürülmemden yanaydı herhalde insanlar" diye espri yaptı.

Diziye ilgiyi ise "Çok acayip bir ilgi vardı. Saat 6'da kontaklarını kapatıp adamlar evlerine gidiyordu. Diyarbakır'da bir arkadaşım söyledi, insanlar sıralanıp sinema gibi oturup diziyi seyrediyorlarmış" diyerek ifade etti.



edit post

0 Reply to "Tarık Ünlüoğlu'ndan Kurtlar Vadisi yorumu"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009