Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri


Osman Sınav'ın çektiği 'Kurtlar Vadisi'nde 55 bölüm oynayan Selçuk Yöntem, dizideki bir eksikliğe dikkat çekti.

NTV'de 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Oyuncu Selçuk Yöntem, bir dönem rol aldığı Kurtlar Vadisi dizisine ciddi bir eleştiri yöneltti.

Dizide oynamayı kabul etmesinin nedeni olarak "Para baronları, devlet ve mafya üçgeninin gündemle paralelliğiyle seyirciye bir şeyleri yansıtması. Gerçekten de benim bulunduğum ilk 55 bölüm, ne kadar objektif olurum bilemem ama halka, gündemin ne olduğunu, dönen şeylerin anlamlarının ne olduğunu birazcık yükledi gibi geliyor bana" olarak açıklayan Yöntem, diziden sonra bu gündemin halk tarafından daha çok takip edildiğini ifade etti.

Dizideki bazı karakterlerin insanlar tarafından örnek alınmasının, kendisini de rahatsız ettiğini vurgulayan Selçuk Yöntem, diziye devam ettiği süre içerisinde bu konuda zaman zaman eleştiriler yönelttiğini de söyleyerek diziyle ilgili şu eleştiriyi yaptı:

"Osman (Sınav) dostumdur çok severim. 'Bu kadar kana gerek yok. Bu kadar vurduya kırdıya gerek yok, bu kadar silaha gerek yok.. Bir de niye polis yok?' diyordum. 'Bizim dizide niye polis yok?' Hala yok! Ortalık kan revan içinde ama polisi göremezsin! Nasıl?"



edit post

0 Reply to "Kurtlar Vadisi'ne ciddi eleştiri"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009