Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

Önceki gün serbest bırakılan Aydınlık Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Bolluk, cezaevi günlerini VATAN’a anlattı

21 MART 2008’de Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınıp daha sonra tutuklanan Aydınlık Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Serhan Bolluk önceki gün serbest bırakıldı. Bolluk, davanın seyrine ilişkin “İddiaları fos çıktı. Yeni dalga yapamazlar” iddiasında bulundu. Bolluk, cezaevi günleriyle ilgili VATAN’ın sorularını şöyle yanıtladı:
Silivri Cezaevi’ndeki koşulları anlatır mısınız?
Silivri’deki koşullar iyiydi. Cezaevi yönetimi ve çalışanları bize saygılı davrandılar. Zaten 6 İşçi Partili olarak biz de kendi kendimize destek oluyorduk.
Cezaevinde yaşantınız nasıldı?
07.00’de kalkıyorduk. Kahvaltıyı yaptıktan sonra saat 08.00 gibi cezaevi memurları sayım yapıyordu. Sayım sonrası mahkemeye gidiyorduk. Duruşmanın bitmesiyle beraber tekrar koğuşlarımıza dönüyorduk. Akşam yemeği saat 16.00’da yapıldığından bize gelene kadar soğuyordu. Biz de semaverin buharı yardımıyla ısıtıyorduk. Televizyonda genellikle haber programları izlerdik. Ara sıra güzel Türk filmleri oluyordu. Başta Mahmut Öztürk (emekli astsubay) olmak üzere bazı sanıklar ise Kurtlar Vadisi’nin sıkı takipçisiydi.

Yatılı okul ortamı gibi

Koğuş ortamınız nasıldı?
Koğuşta ben, Nusret Senem, Hayati Özcan ve Emcet Olcaytuğ kalıyorduk. Olcaytuğ yemek yapmaktan iyi anlıyor. Henüz onun hakkındaki iddianame hazırlanmadığından biz duruşmaya gittiğimizde o da bizim için yemek yapardı. Mantı bile yaptığı zamanlar olmuştu. Koğuşumuza her gün 9 gazete gelirdi. Arkadaşlarla beraber günü ve memleket sorunlarını değerlendirirdik. Cezaevinde verilen yemekler kaliteliydi. Ben tıp doktoruyum. Bize dengeli bir yemek veriyorlardı. Koğuş ortamı bir nevi yatılı okul ortamı gibiydi.
Sizce Ergenekon Davası’nın seyri hangi yönde ilerleyecek?

Gladyo, Tuncay Güney’i Türkiye’ye getirtmemek için her şeyi yapacak. Danıştay hükümlüsü Osman Yıldırım’ın Silivri’ye getirileceğine ve tüm yalanlarının ortaya çıkacağına inanıyorum. Duruşma 23 Şubat tarihine ertelendi. Delilleri ve iddiaları o kadar fos çıktı ki bir daha operasyon yapabileceklerini düşünmüyorum. Bence bu aranın sebebi davanın gidişatını değiştirmek.
VATAN



edit post

0 Reply to "Bazı sanıklar Kurtlar Vadisi düşkünüydü"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009