Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

Pana Film, dizi ile ilgili son zamanlarda çıkan iddialara yanıt verdi...




KAMUOYUNA DUYURULUR

Yine Kurtlar Vadisi "arada", yine saldırılar başladı!!!
Yayınlandığı günden beri iftiralara maruz kalan eserimiz ve ekibimiz yine sistemli iftiraların hedefi. İsmini düne kadar bilmediğimiz bir "müfteri", ismini duyurmak için bizleri kullanma yolunu seçti. Kendisini, vazifesini anlıyoruz!...
Gelelim aşağılık iftiralarına...
Kurtlar Vadisi'ni seyretti mi seyretmedi mi orası meçhul. Ama Kurtlar Vadisi'ni anlamadığı kesin. Kurtlar Vadisi'nin varlık sebebi suç ve suç örgütlerini dramatize etmektir. Kamuoyunu onlara karşı uyarmak, bilinçlendirmektir. Dizinin yayına başladığı günden bugüne, Türkiye'de çok sayıda çete deşifre edilmiş ve kanun karşısına çıkarılmıştır. Türkiye'de hukuk ve hukukun üstünlüğü ise bir dizinin "işi" değil, devletin kurumlarının işidir. Darbe şartları hazırlamanın hükmü kanunda açık şekilde yazmaktadır. Bu şartları hazırlayanlar, "darbe heveslileri", er ya da geç hukuk karşısına çıkacaktır.
Kurtlar Vadisi dizisi devletin birimleri tarafından manipüle edildiği iftirasıyla hep karşılaştı. Cahilliğin bu kadarına doğrusu pes! Bir dizi yaratılacak, karakterleri yaşatılacak, seyirciye benimsetilecek, bunun için onlarca bölüm hazırlanacak, seyirci teveccüh gösterecek ve darbe şartları oluşacak öyle mi? Açıkçası Kurtlar Vadisi gibi bir fenomen yaratmak darbe yapmaktan daha zor!!! Türkiye'de üç kere darbe yapıldı, ama böyle bir diziden bir tane daha yok!
Birileri bir dönem bu diziyi "ben yapıyorum" ya da "yaptırıyorum" dedi. O günlerde bunları söyleyenlerin hiçbirinin, bugün Kurtlar Vadisi ile alakası yok. Ve üstelik bunların çoğu bu diziye alenen düşmanlık güdüyor.
Bu müfteri, devletin bir kurumunun bu diziyi yaptırdığını, bunun için bilgi verdiğini ve şartlar oluşturduğunu söylüyor. Bu iftirasını kanıtlayacak bir bilgisi-belgesi varsa, buyursun yayınlasın, biz de görelim. Bilgi ve belge olmadan böyle saçmalıklar yazıyorsa, hem cahil, hem müfteri, hem de şereften yoksundur.
Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı ve yazarları bellidir. Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Pana Film'dir. Pana Film ya da ortaklarının hiçbirisi, hiçbir kurum ya da kişiden emir, bilgi, belge almamıştır. Bu bize teklif dahi edilemez. Pana Film, bugüne kadar yaptığı işlerde, topluma, devletin ve toplumun çarpıklıklarını anlatmayı, bu çarpıklıkların nasıl giderileceğine dair öneriler sunmayı prensip edinmiş, bunu da başarmıştır.
Bu müfteri, bu ülkede aşağılanmış, dışlanmış, yok sayılmış, ikinci, beşinci, onuncu ilan edilmiş olabilir. Biz kendisiyle bu duyguları paylaşmıyoruz... Her zaman bu millet tarafından teveccüh görmüş, kendisini bu ülkenin asli-vazgeçilmez vatandaşları ve evlatları olarak kabul ettirmiş, bu devletin gerçek sahipleriyiz. Maruz kaldığımız iftiraların hesabını ise yargı önünde soracağız.
Son bir not da Taraf Gazetesi'nin çok yakından tanıdığımız yöneticilerine: Henüz donunu giymemişe köşe yazdırırsanız böyle olur, sadece kendi altına yapmaz ortalığı da berbat eder! Lütfen çocuğunuza sahip çıkın!


PANA FİLM



edit post

0 Reply to "Kurtlar Vadisi'nde çok sert açıklama!"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009