Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

herkes isyanda işte yeni bir haber daha herkes kurtlar vadisindeki aşk olaylarına takmış.Acab bu tepkiler bu kadar haklımı ben aşk olaylarına okadarda soğuk bakmıyorum halo dayının dışındakilere ama yoruma açık bir durum.
AKSİYON PAHALIYA MAL OLUYOR
Kurtlar Vadisi Pusu fanatikleri buaralar oldukça dertli. Yıllardır diziyi takip edenler dizide yaşanan gelişmelere bir türlü anlam veremiyor. İzleyiciler kara kara düşünmeye başladı. Kurtlar Vadisi Dallas olur mu?Seyirciler, Kurtlar Vadisi'nin 'Kızlar Vadisi'ne döndüğünü düşünüyor. Muro'nun esprileriyle uzun süredir iyice yumuşayan dizinin, son bölümlerde 'Dallas'a döndüğü konuşuluyor.

Bugün yazarı Bilal Özcan da Vadi fanatiklerinin bu endişesini dile getirdi. Dizinin son dönemlerinin analizini yaptı. İzleyiciler, "Acaba, aksiyon sahneleri çok pahalıya mal oluyor da yapımcılar maliyetten kaçıp, ucuza biten aşk temasına mı dalıverdiler" diye soruyor.

DELİKANLI ADAM BUNU YAPMAZ

Polat'ın evlenmesine tepki büyük. Dizinin müdavimleri, Ebru'yu (Hatice Şendil) Polat'a (Necati Şaşmaz) hiç yakıştıramadı. Polat'ın, Elif'in (Özgü Namal) hatırasına yaptığı saygısızlığa kızan bazıları işi daha da ileri götürüyor ve "Delikanlı adam olsaydı bunu yapmazdı" diyorlar.

İZLEYİCİ EBRU'YU SEVMEDİ
Polat'ın Elif'ten sonraki aşkı Nefise Karatay'ın canlandırdığı 'Ahu Toros' karakteri de hiç sevilmemişti. Necati Şaşmaz kendi özel hayatında Hatice Şendil'i sevebilir... Dünkü oyuncu kızın adını, jenerikte kendisinden sonra en üste yazdırabilir. Hatta, ona büyük paralar ödetebilir; ancak izleyici 'Ebru'yu soğuk buldu, sevmedi.

VADİ'Yİ KADINLAR SARINCA..
Polat evlendi, Memati'nin (Gürkan Uygun) eski sevgilisi Gamze (Didem Taslan) Memati'ye gidip hamile olduğunu söyledi, Abdülhey (Kenan Çoban) dul kadınla beraber... Eee, kadınlar Vadi'yi sarınca, meydan iyice devlet, millet düşmanlarına kalırsa kimse şaşırmasın...



edit post

0 Reply to "VADİ'Yİ KADINLAR SARINCA"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009