Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

ergenekon savcılarımı vadiyi izliyor vadicilermi ergenekonu izliyor bir tartışma vardı. Şimdi kurtlar vadisi pusunun 2 iddaneye göre seneryoyu şekillendirdiği dile getiriliyor.

VADİ'YE 2. İDDİANAME AYARI
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin senaryosu ile Ergenekon iddianamesi arasındaki paralellik bir süredir medyada tartışılan bir konu. Hatta şakaya karışık "Ya Ergenekon savcıları senaryoyu yazıyor, ya da savcılar Kurtlar Vadisi'ni çok izliyor" gibi eleştiriler yapılıyor. Vadi'nin bu akşam yayınlanacak son bölümünde de , bu paralellik açık şekilde görülüyor. Dizinin son bölümünde, 2. Ergenekon iddianamesinde yer alan iddialara gödermede bulunan sahneler var.

KİM BU PARMAKSIZ?
Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanan fragmanında 'Parmaksız' kod adlı bir teröristin İstanbul'a gelişi haber veriliyor. 'Parmaksız'ın İStanbul'a geleceğinin duyulması, Muro, PKK temsilcisi ve İskender Büyük'ü tedirgin ediyor. Dizide adı geçen 'Parmaksız' kod adlı terörsit akla, 'Parmaksız Zeki' kod adlı Şemdin Sakık'ı getiriyor. 1998 yılında yakalanan ve PKK'nın 2 numaralı ismi olan Sakık, cezaevinde pişmanlık yasasından yararlandı ve PKK ve Öcalan'la ile ilgili bir çok bilgiyi adli makamlarla paylaştı.

2. İDDİANAMEDE ADI GEÇİYOR
Şemdin Sakık'ın ismi 2. Ergenekon İddianamesi'nde "Ergenekonla ilişkisi olduğundan şüpheleniliyor" şeklinde yer almıştı. İddianamenin açıklanmasının ardından Kurtlar Vadisi Pusu'da 'Parmaksız' kod adlı terörsitin geçmesi akla 'Parmaksız Şemdin Sakık mı?' sorusunu getiriyor.

PAŞA'YA SUİKAST
Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde ayrıca iddianamede yer alan üst düzey komutanlara yönelik şüphli suiastlere göndermede bulunan bir sahne de yer alıyor.



edit post

0 Reply to "KİM BU PARMAKSIZ?"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009