Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

Pana film oyunculuk okulu açıyormuş bu okul ilk başlarda vr olsaydı bir numaralı öğrencisi necati şaşmaz olurdu. Ama necati şaşmaz çok şanslı bir birinden değerli oyuncularla yaklaşık beş yıldır bir arada olduğundan artık böyle bir sorunu yok.
Kurtlar Vadisi Pusu' ve 'Eşref Saati' gibi dizilerin yanı sıra 'Kurtlar Vadisi Irak' sinema filminin de yapımcısı olan Pana Film, okullular kervanına katılmaya hazırlanıyor.
Kendi oyuncularını kendisi yetiştirmek isteyen şirket, 'Pana Film Okulu' adıyla faaliyet göstermesi planlanan okul için İstanbul'da yer bakmaya başladı. Okulun yeri ve kimlerin eğitim vereceği henüz netleşmezken, bulunacak bina için şirket dört koldan araştırma yapıyor. Sektörde okulu olacak ilk şirket Pana Film değil elbette. Sinan Çetin'in 'Plato Film Okulu', Birol Güven'in 'Mintube'si ve Müjdat Gezen'in 'Müjdat Gezen Sanat Merkezi' halen faaliyette olan okullardan bazıları.



edit post

0 Reply to "Pana Film Okul açıyor"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009