Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

Bir dönem aşırı şiddet içerdiği için eleştirilen Kurtlar Vadisi artık pembe diziye dönüştüğü için eleştiriliyor. Dizi fanatikleri 'Kurtlar Vadisi Aşk Vadisi' oldu diyerek eleştiri metnini imzaya açtılar.

Ekranların en maço dizisi Kurtlar Vadisi’ne aşk girince izleyiciler imza kampanyası başaltı. Kadın izleyicileri ekrana çekmeye çalışan Kurtlar Vadisi Pusu’nun pembe dizi havasına girmesi dizinin fanatiklerini adeta isyan ettirdi.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun senaristlerine seslenen dizinin fanatikleri web sitelerinde yayınladıkları açık mektubu imzaya açtılar. Dizide heyecanın bittiğini ve konunun hep aynı yerde dönüp dolaştığı yönünde eleştirilerini dile getiren izleyicilerin en büyük şikayeti ise ‘aşk’ unsurunun çok fazla işlenmesi oldu.

Açık mektupta şu eleştiriler dile getirildi, “ Kurtlar Vadisi oldu Aşk Vadisi, neden mi? Dizide aşk aldı başını gidiyor. Nerede o eski Elif'ten başka kimseyi görmeyen Polat Alemdar, nerede o kadınları sevmeyen Memati, nerde o devlet adamı Abdulhey... Şimdi hepsini bir aşk almış gidiyor…”

Eleştirilerin ardından senaristlere seslenen izleyiciler, “Bitirin şu aşk vadisini!!! Geri gelsin Kurtlar Vadisi!” diyerek dileklerini ilettiler.

Dizi daha önceleri aşırı şiddet içerdiği için sık sık şikayet konusu oluyordu. Şiddet içeren sahnelerin azalması ve aşk konularının yoğunlaşması sonrası dizi fanatikleri senaristlere şu şekilde seslendi:

İşte imzaya açılan metin:
KURTLAR VADİSİ PARDON AŞK VADİSİNİN DEĞERLİ SENARİSTLERİ
Kurtlar Vadisi'nde yani bundan bir 15-20 bölüm önce rayında gidiyordu, fakat şimdi bakıyoruz sadece 2 konu işleniyor. Daha doğrusu dönüp dolaşıp aynı şeyler oluyor.

BUNLAR NELER?
1- Toplam 20 bölümdür İskender'in peşinde dönüyor dizi. Polat Alemdar - İskender mücadelesi bir türlü sona ermiyor.
2- Kurtlar Vadisi oldu Aşk Vadisi, neden mi? Dizide aşk aldı başını gidiyor. Nerede o eski Elif'ten başka kimseyi görmeyen Polat Alemdar, nerde o kadınları sevmeyen Memati, nerde o devlet adamı Abdulhey...
Şimdi hepsini bir aşk almış gidiyor…
Bazıları yönetmenimizden şikayetçi fakat biz çağrımızı yapıyoruz.
SENARİSTLER BİTİRİN ŞU AŞK VADİSİNİ !!!
GERİ GELSİN KURTLAR VADİSİ...



edit post

0 Reply to "GERİ GELSİN KURTLAR VADİSİ"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009