Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

Geçtiğimiz hafta kurduğu yazete.com adlı haber sitesi ile medya dünyasına adım atan Necati Şaşmaz, ilk defa okuyucuları ile biraraya geldi. yazete.com’un organize ettiği; İspanya - Türkiye maçına çıkan milli kadroyu doğru bilenlerden ilk 11’e girenler arasında olan Durmuş Toy, Emrah Türkmen, Serdar Göksu, Osman Kocatürk, Aslı Ilık, Fatma Yazıcı, Erhan Akyıldız, Ercan Gümüş, Hasan Atayeter, Uğur Kaya ve Ahmet Poskıranlıoğlu, Türkiye - İspanya milli maçını Polat Ofis’te Necati Şaşmaz’la beraber izledi. Maçı izleyenler arasında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin oyuncularından Eray Türk de vardı. İşte Eray Türk'ün kaleminden muhteşem gece:

“Maçın heyecanı bizlerin coşkusu derken maçı tribündeymiş gibi seyrettik. İstiklal Marşımızı hep beraber söyledik, hakemin düdüğüyle ve bizim alkışlarımız eşliğinde maç başladı. Kaçan pozisyonlarda beraber üzülmemiz golü attığımızda herkesin birbirine sarılması ve o heyecanı beraber hissetmesi gerçekten çok güzel bir duyguydu. Konuklar sohbetlerimizde, hiç ummadıkları kadar sıcak bir ortam karşısında çok şaşırdıklarını, bu aile ortamının kendilerinde alışılmadık bir duygu yarattığını dile getirdiler.

Golü atan sanki bizdik
Haksız da değiller; yıllardır fanatiği oldukları fenomen dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’la beraber maçın havasına kendilerini kaptırıp, paylaşım içinde olmaları güzel bir duygu bence de. Bir de Semih’in golünden sonra görmeliydiniz. Golü atan Semih değil bizlerdik!!!!! Maçın ikinci yarısı başladığında oturduğumuz masa kırmızı ve beyaz renklerden oluşuyordu. Golü yedikten sonra biraz yüzlerimiz düşse de hala takımımıza olan inancımız devam ediyordu. Ve biz bile orada birbirimize kenetlenmiş, ‘Hadi bir gol, hadi bir gol’ diye bağırıyorduk.

Biz Türklerin sanırım en can alıcı özelliği, hemen birbirimizle kaynaşmamız, sanki birbirimizi yıllardır tanıyormuş gibi davranmamız ve böyle hissediyor olmamızdır. Hayatlarında ilk kez karşılaşan insanlar maç bittiğinde kucaklaşıp, birbirlerini teselli ediyordu. Birlik ve beraberlik, aynı paydada buluşmak, aynı heyecanı aynı coşkuyu hissetmek harika birşey. Ve bu dün gece fazlasıyla vardı. Teşekkürler yazete.com ve Necati Şaşmaz’a.”

Sıcak ilgi
90 dakika durmayan heyecanda ilk golün atılması ile birlikte doruğa ulaşan sevinç, daha sonra yenilen goller ile yerini yavaşca hüzne bıraktı. Ancak gece boyu kendilerine gösterilen sıcak ilgiden oldukça memnun kalan yazete.com okuyucuları Polat Ofis’ten büyük bir keyifle ayrıldı.



edit post

0 Reply to "Necati Şaşmaz, yazete.com’un organizasyonunda hayranlarıyla Polat Ofis’te buluştu."

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009