Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleri

Özel bir TV kanalında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi filminin önemli karakter oyuncularından Muro'nun ismi Bingöl'ün Karlıova ilçe merkezinde bir çayevine verildi.

Kurtlar Vadisi hayranları, tentesinde Muro Çayevi yazan kahvehanenin önünde sık sık fotograf çektiriyor. Vatandaşlar, burada çay içmeyi ayrıcalık sayıyor. Kahvehane sahibi Murat Bilgin ise işyerine olan ilgiden oldukça memnun.

Yayına girdiği tarihten itibaren milyonları ekran başına kitleyen Kurtlar Vadisi, gündelik yaşamda da jargonuyla, unutulmaz replikleri ve karakterlerinin giyim tarzıyla taklit ediliyor.

Çayevinin ismini geçen yıl Muro Çayevi olarak koyan ve işyerinin tentesine kırmızı büyük harflerle Muro Çayevi yazdıran işyeri sahibi Murat Bilgin, söz konusu filmin hayranlarından büyük ilgi gördüğünü söylüyor. Özellikle iş yerinin önünde hatıra fotografı çektiren ya da bir bardak çay içenlerin sayısında artış yaşandığını belirten Bilgin, "Geçen yıl bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kahvehanemin ismini Muro Çayevi olarak koydum. Hatay- Samsun karayolu güzergahında bulunduğu için bu güzergahta araçlarıyla yolculuk edenler iş yerime gelip bir bardak çay içiyor. İş yeri tentesinin önünde hatıra fotografı çektirmeyi ihmal etmiyor. Gösterilen ilgiden memnunum" diye konuştu.



edit post

0 Reply to "Çayevine Muro adını verince"

Yorum Gönder

site stats

BlogRankers.comComputers blogsArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryInternet Kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi haberleri, kurtlar vadisi resimleri, kurtlar vadisi pusu videoları, kurtlar vadisi pusu oyuncuları, Kurtlar vadisi pusu izle, dizi izle, canlı dizi, canlı dizileri, canlı dizi yayını, dizi flim izle, dizi fragman izle, kurtlar vadisi müzikleri, dizi müzikleriblog search directoryBlog Directory & Search engineInternet BlogsDirectory of Television Blogs BlogsByCategory.comInternet Business Directory - BTS LocalBlog directoryFree Blog Directory

Copyright by Cyber 2008-2009